Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΕΓΕΣ

ΠΑΣΕΓΕΣ: Η χώρα μας είναι σε τρόφιμα,αυτάρκης,σε ποσοστό 94%!

Λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα στην Αριστερά, έχουμε τώρα και το πρόβλημα της πατάτας!  Το ΚΚΕ ισχυρίζεται ότι το κίνημα αποπροσανατολίζει.  Ότι κανένας δεν σώζεται αγοράζοντας ένα σακί πατάτες με 0,25 ευρώ.

Κανένας είναι αλήθεια. Ούτε εγώ που τον Δεκέμβρη αγόρασα από τη Νάξο ένα σακί προς 0,40 λεπτά σώθηκα. Όμως για σκεφτείτε ,  από μια απλή ενέργεια πόσοι μύθοι  καταρρίφθηκαν.
«Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, ακόμα και την πατάτα την αγοράζουμε από Αίγυπτο» .
«Αν χρεοκοπήσουμε θα πεινάσουμε, δεν παράγουμε τίποτα».  Για τον πολύ κόσμο, ήταν έκπληξη να
ακούει τους αδιάθετους τόνους από το Νευροκόπι. Εκατό τόνοι που θα σάπιζαν έχουν διατεθεί μέχρι τώρα. Και συνεχίζουν. Τόνοι που θα σάπιζαν, γιατί  το σύστημα προτιμά να εισάγει με την ίδια ή και ακριβότερη τιμή, για να μπορεί να υπερκοστολογεί και να θησαυρίζει.
Αγρότες σε απόγνωση, βλέπουν ξαφνικά τις αποθήκες να αδειάζουν. Οι Έλληνες μαθαίνουν έκπληκτοι, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΕΓΕΣ η  χώρα μας είναι σε τρόφιμα , αυτάρκης, σε ποσοστό 94%!.
Και όλα τα τρομοκρατικά σενάρια των Παπαδήμου, Αντωνάκη, ΓΑΠ ; Που θα πεινάσουμε, που θα σκοτωνόμαστε για ένα πιάτο φαΐ;.  Αυτό γίνεται ήδη στη Γουατεμάλα. Μια χώρα με επάρκεια τροφίμων 140%, που όμως όλη η παραγωγή τροφίμων, έχει περάσει στα χέρια 3-4 εταιρειών – αμερικάνικων φυσικά – που εξάγουν τα προϊόντα, την ίδια στιγμή που 1 στα δύο παιδιά κάτω από 10 ετών, αντιμετωπίζει πρόβλημα υποσιτισμού.
Και εν πάση περιπτώσει … για ένα άδειο σακί πατάτες, δεν είναι η ώρα να ξεκινήσει … πόλεμος!

Πηγή: ΚΕΠ Πάρουhttp://nosokomeiolimnou.gr/?p=16237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου