Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



κόσμος πεινά και αυτοί διαφημίζουν τα ρωσικά όπλα.
Πραγματικά, είναι εντελώς αηδιαστική η προπαγάνδα για την αγορά όπλων από τα μιλιταριστικά έντυπα και τις ηλεκτρονικές σελίδες, με γραφικό και εκνευριστικό πρωταγωνιστή, το defencenet.gr.
 Άλλοτε διαφημίζει τα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη και τα μεταχειρισμένα τεθωρακισμένα ABRAMS, αποκρύπτοντας το κόστος μεταφοράς-συντήρησης-αναβάθμισης, τα ακριβά καύσιμα και πυρομαχικά, αλλά και τον τεράστιο πόλεμο μεταξύ αμερικανικών-γερμανικών-ρωσικών εταιρειών και τους Έλληνες επιχειρηματίες και εμπόρους που διαπλέκονται μαζί τους ανταγωνιζόμενοι στην προσπάθεια κατοχύρωσης των μελλοντικών πολεμικών συμβολαίων.
Άλλοτε προπαγανδίζουν τις γαλλικές φρεγάτες FREMM αξίας 6-7 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να λένε κουβέντα για τον συνεργαζόμενο Έλληνα επιχειρηματία που περιμένει το χρυσοφόρο συμβόλαιο εργολαβίας, ενώ χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό τους απελπισμένους εργαζόμενους στα ναυπηγεία της Ελευσίνας που κρατά σε καθεστώς ομηρείας ο ιδιοκτήτης Ταβουλάρης, πιέζοντας και διεκδικώντας μέρος του έργου.
Για να αυξήσουν φυσικά το ενδιαφέρον για την ύλη τους προβάλλουν τους «εθνικούς κινδύνους» οι τουρκοφάγοι, την ευκαιρία πλουτισμού του λαού μας από την εκμετάλλευση των ΑΟΖ και φυσικά παρουσιάζουν κάθε εθνικιστική και ρατσιστική καφρίλα του ΛΑΟΣ και της ναζιστικής Χρυσής Αυγής!
Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται το ιδεολογικό περιβάλλον για να απαιτηθούν νέοι εξοπλισμοί.
Μάλιστα, η εμμονή τους για τα ρωσικά όπλα είναι παροιμιώδης και οι φήμες που κυκλοφορούν στους στρατιωτικούς συντάκτες θα έκαναν να γελάσει κάθε πικραμένος. Και οι ταξικά πικραμένοι στις μέρες μας είναι τα εκατομμύρια άνεργοι, οι εργαζόμενοι με τα 300-400 ευρώ μισθό , οι συνταξιούχοι που λιμοκτονούν, οι άστεγοι, οι οικογένειες όσων έχασαν τους ανθρώπους τους από τις πιέσεις των τραπεζών και τοκογλύφων, οι νέοι μετανάστες, που τους βλέπουν με οργή και αηδία.
Όλοι αυτοί παρακολουθούν το περίσσιο θράσος των εκδοτών μιλιταριστικών περιοδικών που επανέρχονται  για να διαφημίσουν τα ΤΟΜΑ BMP-3HEL, τα μαχητικά Sukhoi Su-35 Flanker-E αξίας δις ευρώ και ξαναθυμίζουν την FOS στα ρωσικά αερόστρωμνα.
Εμείς είμαστε ενάντια σε όλους τους εξοπλισμούς. Και καλούμε τον λαό μας να παλέψει ενάντια στα μνημόνια και το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής απαιτώντας την κάλυψη των τεράστιων κοινωνικών αναγκών.
Τέλος, αναρωτιόμαστε πότε θα πάψουν όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι που διαφήμισαν ακόμη και την αγορά των αερόστρωμνων ZUBR που οι προδιαγραφές τους ήταν για αποστολές σε λίμνες και ποτάμια, για να καταστραφούν μετά από ελάχιστη χρήση στο Αιγαίο και να τεθούν εκτός υπηρεσιακού σχεδιασμού, αφού κάηκαν από το θαλασσινό νερό;  Αερόστρωμνα που φυσικά ήταν εξαρχής άχρηστα στο Αιγαίο των 10-12 μποφόρ!          
Και αυτοί προπαγάνδισαν αγορά πολεμικών μέσων, που πρώτη φορά στην ιστορία, τρώνε απαγορευτικό επικίνδυνων καιρικών συνθηκών!
Τι να πεις..
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Πως είπαμε ότι λέγεται η εταιρεία και ο Έλληνας επιχειρηματίας που χρόνια παλεύει να επιβάλλει την επιλογή των ρωσικών ΤΟΜΑ, από τα οποία υπολογίζει να κερδίσει 200-300 εκατ. ευρώ; Και διεξάγεται έρευνα για τις δραστηριότητες του; Περιμένουμε την απάντηση στην νέα έκδοση του περιοδικού σας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου